e
Banner

Etiketler: renault trucks



Renault Trucks, en güçlü büyümeyi Türkiye'de yakaladı



2020 yılında satışı gerçekleştirilen toplam 41.117 araçla pazar payını koruyan Renault Trucks, uluslararası satışlarını yüzde 16 artırırken, en fazla büyümeyi Türkiye pazarında elde ettiğini açıkladı. Elektrikli mobilite satış hacimleri için iddialı hedefler belirleyen Renault Trucks, 2025 itibariyle elektrikli araçların toplam satışlarının ’una, 2030 itibariyle ise %35’ine karşılık geleceğini duyurdu.




Renault Trucks, 2023’ten itibaren tüm ürün gruplarında elektrikli araçlar sunacak


Yayın: 29-03-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, elektrikli mobiliteye yatırım yapmayı sürdürüyor. 2023 itibariyle, dağıtım, şantiye ve uzun yol gibi tüm pazar segmentleri için elektrikli Renault Trucks teklifi sunuluyor olacak. Renault Trucks, bu geliştirmeleri desteklemek, pazara eksiksiz ve rekabetçi bir ürün gamı sunabilmek için elektrikli mobiliteye özel bir operasyonel organizasyon oluşturuyor. Böylece, fosil yakıtsız taşımaya yönelik desteğini de göstermiş oluyor.




Renault Trucks T, T High, C & K serilerini yeniledi


Yayın: 19-04-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, 2021 yılında T, T High, C ve K serilerinde yenilikler yaparak sürüş konforu, araç içi konfor, güvenlik ve verimlilik bakımından büyük avantajlar sağlıyor. Bu yenilikler, Renault Trucks’ın 2013 yılında ürün yelpazesinin tamamen yenilenmesinden bu yana gerçekleştirilen en önemli gelişmeler oluyor.




TAİD’in yeni Başkanı Ömer Bursalıoğlu oldu



Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) 15’inci Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Genel kurulda Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, TAİD’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak dernekteki yeni görevine atandı. Yönetim Kurulu’na Mehmet Dinçer, Alper Kurt, Murat Kemal Tokatlı, Kıvanç Kızılkaya ve İffet Türken seçildi.




Renault Trucks’ın tasarım yarışmasında Türkiye, ilk beş finalist arasında


Yayın: 03-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks’ın yeni araç lansmanı kapsamında dünya genelinde düzenlediği tasarım yarışmasında Türkiye’den Enes Bolat, ilk beş finalist arasında yer almayı başardı. Açık oylama ile belirlenecek En İyi Tasarım, gerçek bir çekici üzerinde sergilenecek. 




Mutlular Transport 30 adet Renault Trucks çekici aldı


Yayın: 17-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Mutlular Transport, verimliliğinden memnun oldukları Renault Trucks T serisi çekicilerinin sayısını T480 yüksek kabin tercihleri ile arttırıyor.  Filosuna bu yıl 30 adet Renault Trucks T480 4x2, E6 Yüksek Kabin ve retarderli çekici katacak olan Mutlular, ilk 5 aracını teslim aldı.  Mutlular, 2016 yılından bu yana sadece Renault Trucks çekici alımları ile filosunu güçlendiriyor. Yeni alımları ile filosundaki Renault Trucks çekici sayısı, 90 araca yükseliyor. 
 




Renault Trucks D-MED kamyonlar Türkiye yollarında


Yayın: 25-05-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Renault Trucks, yurt içi taşımacılığına yeni standartlar getiren D-MED kamyonu ile 24 Mayıs Pazartesi günü Türkiye turuna çıkıyor. 6 Temmuz’a kadar devam edecek tur rotasında, 11 ilde toplam 29 ayrı noktada taşımacılık profesyonelleri ile buluşulacak. 
 




Işıklar, ağır yüklerin altından Renault Trucks C Serisi ile kalkıyor



Işıklar Ağır Nakliyat’ın son beş senedir alımlarına devam ettiği Renault Trucks C serisi yatırımı değişmedi. Işıklar, yine ağır nakliyat ve proje taşımacılığı operasyonları için dört adet Renault Trucks C520 6x4 çekici alımı ile filosunu güçlendirdi. 




Güneş Lojistik, 25 yıldır filosunu Renault Trucks ile büyütüyor


Yayın: 08-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Kurulduğu yıldan bu yana Renault Trucks çekiciler ile hizmet veren Güneş Lojistik, tek markalı filosuna yatırım yapıyor.  




Renault Trucks montaj fabrikasını halka açtı


Yayın: 17-06-2021
Kategori: Ticari Araçlar

Yüzyılı aşkın kamyon ve çekici bilgi birikimine sahip Renault Trucks, Fransız otomotiv mirasının bir parçası. Bu doğrultuda Renault Trucks, kamyon üretim süreçlerini halkla paylaşmaya karar vererek, kurumsal web sitesinde Bourg-en-Bresse'deki montaj fabrikasının rehberli sanal turunu sunuyor.